Khamis, 20 Februari 2014

Mekar Di Januari 2014 | Post Kat Blog Pada Februari 2014

Assalamualaikum.... apa khabar rakan2 blog orkid....moga semua sihat walafiat ye hendaknya.... rasanya kalau nak kata dah bersawang blog Dir ni....hihi...mgkin belum lagi kot......cuma terlambat nak post news2 baru kat dalam blog.... alasan no 1.....bz sama kerja.....hihihi... alasan kedua orkid2 duk merajuk x nak kuar bunga....huhuhu.....sedihhhhhh... Ok lah dipendekkan kata2 melalut....kali ni sempatlah Dir post pic2 baru orkid yang mekar di laman.... tak la banyak sangat yang berbunga...namun boleh lah tuk lepaskan rindu melihat orkid mekar di laman.... 





sp Borneo ( unik sangat bunga dia seperti padi )




Orkid sp ( ni beli cutting masa jln2 kat Taman Orkid Kuala Lumpur ) 





Bulbophyllum annandalei Ridl. 1920 SECTION Cirrhopetalum



Aerides sp ( ni beli kat Tamu Gaya KK )

Sekian dulu buat kali ni ye yang Dir sempat post kat blog... Jumpa lagi dipost yang akan datang....bye...... Assalamualaikum....





Tiada ulasan:

Catat Komen