Sabtu, 25 Februari 2012

Orkid Vanda Ke 2 & Nurseri Orkid



Hari nie memang palin nak ke nurseri orkid tempat yang selalu saya kunjungi selama nie. Sama ada nak tengok2 bunga orkid ataupun bunga2 lain. Hehehe... Sampai kat nurseri round2 tengok bunga yang ada kat ctu. Hari nie tergoda nak beli Vanda yang da berbunga, vanda berbunga Unggu. Sebelum ni beli Vanda yang x ada bunga lagi. Nie merupakan Vanda ke 2 saya dalam koleksi.


Ni dia nurseri orkid yang selalu saya singgah tengok2 orkid. Selalu singgah, baru kali ni teringat nak shoot pic nak masukkan dalam blog. Shot pakai hp je sb tak bawa camera. 3 org yang dalam pic ni merupakan pekerja kat nurseri ni. 


Tiada ulasan:

Catat Komen